Monday, September 24, 2007

7 Juli 2007



Kilink Vs. The Flying Man - Andra filmen om turkiets superskurk nummer ett tar vid precis där första filmen slutar, filmen både känns och ser ut som en riktigt rafflande trettiotals-serial med extra mycket våld och synd. Filmen är fantastisk när skelettdräktmaskerade Kilink pimpar brudar, torterar vetenskapsmän och håller låda om dödsstrålar och världsherravälde, och det gör han ofta, den flygande mannen (en blandning av Stålmannen och Billy Batson i Shazam) gör däremot inte så mycket väsen av sig. Tyvärr är sista delen av filmen förstörd och illustreras med stillbilder och berättarröst, så man missar när Kilink mördar prinsessor och stjäl kronjuveler. Bara att tacka ebay-Bill och hans Onar Films för att han hämtat tillbaka den här finfina filmen från dödsriket.

Gordon, the Black Pirate - Välsmort, muntert piratäventyr med alla dom rätta ingredienserna. Skön hjälte och Vincent Price är härligt lömsk som den goda kungens onda rådgivare. Toppenrulle!

American Hunter - Mer indonesiskt dåraction från kungen i det fältet, Arizal. Den genomonde superskurken Judas vill åt ett hemligt microship som ska användas till att förstöra den globala ekonomin eller nåt, men Chrisopher Mitchums tuffa snut Jake Carter sätter hårt mot hårt. Sen slåss, sprängs och skjuts det oavbrutet i 90 minuter utan tillstymmelse till andhämtning. Självklart en riktigt underhållande rulle, bara en sån sak som att Peter O'Briens tjallare heter Tom Selleck!

No comments: