Thursday, March 29, 2007

29 Mars 2006




Savage Beach - En Andy Sidaris-rulle, så man vet vad man får... Lös handling, tattaraction i Hawaii-miljöer, Playboy-brudar i alla bärande roller samt tuttar, tuttar och mer tuttar. Den här handlade om skattjakt eller nåt. Inte alls lika skön som Hard Ticket To Hawaii, men hälften så skön som den räcker uppenbarligen ganska långt eftersom jag fann filmen mysig och avslappnande.

Daughter of the Jungle - Eureka! Efter en lång, lång väntan har jag äntligen fått tag i den här filmen, från slade på forumets grekiska connections. Tack Slade och Vasalis! Angående filmen så blev jag allt annat än besviken trots de högt ställda förväntningarna. Underbar djungeläventyrskomedi med sexiga Sabrina Siani som djungelflickan. Här bjuds på naket, talande apa, tokdubbning och ordvitsande och slastick varvat med metahumor, allt till tonerna av gräslig discomusik. Det bästa är att Lenzi faktiskt lyckas få den här röran att bli rolig på riktigt, trodde tidigare att han bara var kapabel till omedveten humor. Tar den här över hans hårdare djungelrullar vilken dag som helst!

Future-Kill - En högst säregen postapokalyps-rulle som varvar det vanliga framtidsröjet med fratkomedi-inslag. Ett gäng stendumma collagekillar ska göra en prank i den förbjudna zonen, blir felaktigt beskyllda för mord och blir jagade av cyborgmutanten Splatter och hans horder av mordiska punkare och mutanter. Med tanke på att filmskrället blivit kallad världens sämsta film så funkar det över förväntan tycker jag, det är kanske inte "bra" men tillräckligt drag och smittande amatörglädje för två smärtfria timmar framför videon.

Marianne's Temptations - Okej fransk sleaze om unga Marianne som blir lockad av en slemmig fotograf från sin trygga existens hos föräldrarna i alperna till swinger-livet i Paris. Den politiska kontexten jag läst om såg man inte mycket av men filmen duger åtminstone att slappa till om man inte har nåt bättre för sig.

Hearts and Armour - Riddarfantasy som utspelar sig under kriget mellan morerna och de kristna. Handlingen var väldigt lös och lämnade inga bestående intryck men filmen är snygg och fylld av dimma, magi och mystik. Fantasifull på det estetiska planet. Dessutom får man se både Ronn Moss och Al Cliver i full riddarmundering. Sevärd men inget att leta ihjäl sig efter.

No comments: